Aanmelden voor:

Traineeship bij
Gemeente Rotterdam

Met het tweejarige traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving biedt Gemeente Rotterdam jou samen met BomenCampus een perfecte start van jouw groene loopbaan!

5 maanden leren
Je start met ons intensieve leertraject in Almere. 5 maanden les van ervaren vakmensen.
20 maanden werken
Dan ga je 20 maanden bij ons aan de slag. Elke twee weken volg je een vaste lesdag in Almere.
Diploma & Salaris
Vanaf dag 1 krijg je al een salaris. Na 24 maanden ontvang je een mbo niveau 4 diploma.
Start 10 september 2023
Doorlooptijd 24 maanden

Aanmelden
doe je hier!

Wil jij je bij Gemeente Rotterdam ontwikkelen tot beginnend boomexpert? Dan zet je hier jouw eerste stap door je aan te melden voor het traineeship. Vul het formulier hiernaast volledig in, sluit je CV en motivatie bij en druk op de verzendbutton.

Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nodigt BomenCampus je uit voor een korte persoonlijke kennismaking. Daarna volgt een formele intake, die bestaat uit het invullen van een test om meer inzicht te krijgen in je algemene kennis en kunde en persoonlijkheid en een vervolggesprek om de resultaten met elkaar te bespreken. In dit gesprek worden ook jouw eventuele vrijstellingen of maatwerkbehoefte tijdens het traineeship besproken. De gesprekken worden ingepland vanaf april.

Is er na de intake groen licht van jouw en onze kant, dan maakt BomenCampus jouw aanmelding definitief. Zij schrijven je in als trainee en we gaan samen een overeenkomst aan van 2 jaar. Jouw groene loopbaan gaat dan eind augustus van start!

Aanmelden via werkgever

"*" geeft vereiste velden aan

Je gegevens
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Vragen over
je aanmelding?

Heb je vragen over het traineeship of over jouw aanmelding? Neem dan contact op met BomenCampus.