Online open dag
BomenCampus

Hoi! Welkom bij de online open dag van BomenCampus. We hadden je natuurlijk liever in Almere begroet, gewoon op onze leslocatie met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Maar dat kan nu even niet. Om je toch een zo goed mogelijk beeld te geven van BomenCampus en het traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving, hebben we een online programma voor je in elkaar gezet. Je kunt hier meer lezen over onze opleiding, video’s bekijken en live presentaties bijwonen. Allemaal vanaf je eigen, comfortabele bureaustoel of bank!

Hoe werkt deze online kennismaking?

Nu jij je aan het oriënteren bent op een opleiding, of een loopbaanswitch, wil je natuurlijk graag weten hoe het eraan toegaat op de BomenCampus. Hoe ziet het gebouw eruit? Wie zijn de docenten?

Ook wil je vast en zeker meer weten over het traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving. Wat zijn de vakken? Hoe ziet de opleidingfase er precies uit? Op onze online open dag krijg je antwoord op al je vragen.

Hoe? Volg het stappenplan en mis niets.

 1. 15.00 – 15.15 UUR> INTRODUCTIEVIDEO EN VIRTUELE TOUR
  Bekijk de introductievideo hieronder en loop een virtueel rondje door het schoolgebouw in Almere. Mocht je ook interesse hebben in de andere opleidingen die je bij onze partner Aeres MBO Almere kunt volgen, dan kun je in de klaslokalen diverse presentaties en video’s bekijken over deze opleidingen. Zorg er alleen wel voor dat je om 15.15 uur klaar zit voor de 1e online les in Microsoft Teams.
 2. 15.15 – 15.35 UUR > LIVE ONLINE LES 1
  We schotelen je vanmiddag twee lessen voor: Van eikel tot eik en Wetweetjes.
  Klik op
  deze link voor de eerste les: Van eikel tot eik.
 3. 15.40 – 16.00 UUR > LIVE ONLINE LES 2
  We gaan verder met de 2e online les: Wetweetjes.
  Klik op deze link om in de les te komen.
 4. 16.05 – 16.20 UUR > LIVE VRAAG & ANTWOORDSESSIE
  We besluiten de online open dag met een vraag & antwoordsessie. Doe mee en stel je vragen direct aan het team van BomenCampus.
  Klik op deze link om in de vraag & antwoordsessie te komen.
Introductievideo open dag BomenCampus


 1. Introductievideo

Welkom, wat leuk dat je er bent! Je kunt deze online open dag het allerbest beginnen met deze introductievideo. In de video vertellen we wat meer over het programma van vandaag en geven we je vast wat algemene informatie over BomenCampus en de opleiding Bomen in Stedelijk Gebied. Heb je daarna nog tijd over, voordat de lessen starten? Loop dan een rondje door het schoolgebouw in Almere. Niet genoeg tijd om het virtuele rondje helemaal uit te wandelen? Geen nood, je kunt altijd aan het einde van het programma nog even teruggaan om op je gemakje ‘rond te lopen’.

Virtuele tour

Loop een virtueel rondje door het schoolgebouw van Aeres MBO Almere, hier wordt de opleiding Bomen in Stedelijk Gebied gegeven. Niet genoeg tijd voordat de online lessen beginnen? De virtuele tour blijft gewoon beschikbaar. Je kunt dus altijd later nog eens terugkomen om je rondje af te maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding? Download dan hier de opleidingsbrochure van BomenCampus. Veel informatie is ook te vinden op de website. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen, we beantwoorden je vragen heel graag! Weet je na deze online open dag genoeg en wil je je aanmelden voor de opleiding? Leuk! Je kunt je hier direct aanmelden.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik langskomen bij BomenCampus?

  Je bent van harte welkom om langs te komen, graag zelfs! Maak van tevoren wel even een afspraak met ons. Stuur ons een mail en we nemen contact met je op om een datum te prikken.

 • Als ik na de kennismakingssessie nog vragen heb, waar kan ik die dan stellen?

  Mocht je na de sessie nog vragen hebben, dan kun je die prima via e-mail bij ons kwijt. Stel je vraag via info@bomencampus.nl. Bel je liever? Dat kan ook. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur te bereiken via telefoonnummer (085) 822 80 00.

 • Kan ik na de online open dag nog informatie krijgen?

  Jazeker! De introductievideo en de virtuele tour blijven online beschikbaar op deze pagina, zodat je ze altijd nog een keer kunt bekijken. Als je daarna vragen hebt, dan staan wij via telefoon of e-mail voor je klaar om die te beantwoorden.

 • Wanneer moet ik me aanmelden voor het traineeship?

  In september is de 2e editie van het traineeship ‘Bomen in Stedelijke Omgeving’ van start gegaan. Vanaf voorjaar 2024 kan je je weer aanmelden voor de volgende editie.