Project manager

Chantal de Hoog

‘Bomen zijn een natuurlijk antwoord op veel uitdagingen in ons dichtbevolkte landje.’

Ik ben gek op bomen en waar zij voor staan. Bomen zijn een natuurlijk antwoord op veel uitdagingen in ons dichtbevolkte landje. Klimaat, gezondheid en welbevinden – bomen hebben een positieve impact. Ook (of misschien wel juist) in de dorpen en steden, waar we wonen en werken.

Met BomenCampus leiden wij gepassioneerde mensen op tot beginnend boomexpert. Zodat zij aan de slag kunnen met de bomen in de stad. Het mooie vind ik dat we hierbij veel mensen op weg helpen en met elkaar verbinden. Mensen die in het groen willen werken, mensen die door willen stromen in het groene vakgebied én werkgevers, die zitten te springen om goed opgeleide mensen om te helpen zorgen voor de bomen in hun beheer. Super om hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Als projectmanager houd ik me bezig met het ontwikkelen van opleidingstrajecten en kom ik in aanraking met al deze mensen en hun wensen. Ik vind het te gek om met elkaar te proberen om deze wensen te combineren tot iets moois waar iedereen de vruchten van plukt. Mijn organisatorische skills komen hierbij uitstekend van pas.