Trainee 'Bomen in Stedelijke Omgeving'

Heleen

‘Van kantoorwerk naar buitenwerk!’

Tien jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Scheepsbouwkunde aan het STC in Rotterdam. Daarna heb ik 6 jaar in de jachtbouw, superjachten, mogen werken. Techniek en praktische onderwerpen hebben mij altijd al erg geïnteresseerd, zodoende dat ik afgelopen jaren in die markt terecht bent gekomen.

​Het werken in de techniek is leuk, maar voor mij zat het kantoorwerk tegen en kriebelde buitenwerk al voor een lange tijd. En omdat ik al eigenaar ben van een huis kon ik niet zomaar een opleiding beginnen, want de vaste lasten blijven doorlopen. Na wat speurwerk, kwam ik al snel BomenCampus tegen. Na het doornemen van de website heb ik niet getwijfeld en heb ik mij snel aangemeld voor een kennismakingsdag en als snel volgden de eerste gesprekken.

Werken voor een groene en duurzame omgeving is toch wel de grote motivatie. Dat ik dat dan nog kan combineren met het werken buiten, dat is een dik pluspunt.

Als je de wereld een klein beetje mooier wilt maken, en dat bij je om de hoek, je gemotiveerd bent om nieuwe dingen te leren, maar ook op kleine dingen wat in te leveren, dan is deze plek helemaal wat voor jou!