Kom kennismaken!

Kennismakingssessies

In een kennismakingssessie krijg jij alle informatie die je nodig hebt om te besluiten of het traineeship Regisseur Groene Stedelijke Omgeving iets voor jou is. Wij organiseren het hele jaar door sessies waarbij je kan aansluiten.

Hoe ziet zo’n dag er eigenlijk uit?

In de kennismakingssessie krijg je een inkijkje in wat het beheer van het groenvak eigenlijk inhoudt. We vertellen je over de inhoud van het traineeship en je krijgt (online) gastlessen van enthousiaste vakdocenten.

Verder maken we nader kennis met elkaar, wat is je achtergrond, wat is je motivatie? Daarnaast krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen om te kijken of dit traineeship bij jou past.
De kennismakingssessies vinden plaats bij Aeres MBO Almere en duren zo’n 3 uur.

Geïnteresseerd? Kies een datum die bij je past en meld je aan voor een kennismakingssessie Regisseur Groene Stedelijke Omgeving.
Tot gauw!

Aanmelden kennismakingssessie RGSO

Meld je hier aan voor een kennismakingssessie voor het traineeship Regisseur Groene Stedelijke Omgeving.

 • Je gegevens
 • Beschrijf waarom je geïnteresseerd bent in het traineeship. Wat is je vooropleiding, werkervaring en waarom past het traineeship bij jou?

Veelgestelde vragen

Er komen veel vragen binnen over de kennismakingssessies. Hieronder vind je de meest gestelde. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail hem dan gerust naar ons.

 • Wat moet ik doen als een kennismakingssessie al vol is?

  Wij organiseren gedurende het jaar verschillende kennismakingssessies. Zijn alle sessies al vol, of zit er geen geschikte datum voor je bij? Stuur ons dan een mail. We bekijken dan samen of we jou op een andere manier met ons kunnen laten kennismaken.

 • Als ik na de kennismakingssessie nog vragen heb, waar kan ik die dan stellen?

  Mocht je na de sessie nog vragen hebben, dan kun je die prima via e-mail bij ons kwijt. Stel je vraag via info@bomencampus.nl. Bel je liever? Dat kan ook. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur te bereiken via telefoonnummer (085) 822 80 00.

 • Wanneer moet ik me aanmelden voor het traineeship?

  Je kunt je bij ons aanmelden tot 1 augustus 2024 voor het traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving dat in september 2024 van start gaat.

  Voor het traineeship Regisseur Groene Stedelijke Omgeving kan je je tot en met december 2024 aanmelden, dat in februari 2025 zal starten.

  Maar het kan wel zijn dat de beschikbare plekken al eerder vol zijn. Dus wees er snel bij!

 • Wat is de aanmeldprocedure?

  Het is belangrijk dat je altijd eerst één van onze kennismakingssessies bijwoont. Zo weet je precies wat je van het traineeship mag verwachten en of het traineeship bij je past. Ben je na de sessie nog altijd enthousiast? Dan meld je je aan voor het traineeship op onze website.

  Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we samen jouw mogelijkheden verder verkennen. Jouw motivatie, passie en mentaliteit staan in dit gesprek centraal. Uitgangspunt is dat die in lijn moeten zijn met wat we binnen het traineeship en later in het werkveld van je verwachten. Daarna doorloop je online een AMN-test. Deze test geeft inzicht in jouw intelligentie en persoonlijkheid. De resultaten van de test bespreken we vervolgens tijdens het intakegesprek. In dit gesprek, waarbij onze opleidingspartner Aeres MBO Almere aanschuift, is natuurlijk ook volop ruimte voor jouw vragen en bekijken we jouw eventuele vrijstellingen of maatwerkbehoefte. De gesprekken worden ingepland vanaf april.

  Is er na de intake definitief groen licht van jouw en onze kant, dan maakt BomenCampus jouw inschrijving formeel. We schrijven je in als trainee en gaan samen een overeenkomst aan van 2 jaar. Jouw groene loopbaan gaat dan na de zomervakantie van start!

 • Wat is de startdatum van het traineeship?

  Het traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving start elk jaar na de zomervakantie (eind augustus of begin september).
  Het traineeship Regisseur Groene Stedelijke Omgeving zal in februari 2025 starten.
  We volgen hierbij de vakantieplanning van regio Noord.