De leerwerkbedrijven

De beste plek om het bomenvak te leren is natuurlijk bij de bron. Bij bedrijven en instanties die zich al jaren bezighouden met bomen en boombeheer! Tijdens het traineeship is er dan ook een belangrijke rol weggelegd voor onze geselecteerde leerwerkbedrijven.

Wat kan ik verwachten?

Alle leerwerkbedrijven zijn erkend

Alle leerwerkbedrijven zijn als leerbedrijf erkend door SBB. In het kort betekent dit dat zij:

  • Jou een goede en veilige werkplek bieden, waar jij taken en projecten uitvoert die passen bij het bomenvak.
  • Een praktijkopleider hebben aangesteld, die jou op de werkvloer begeleidt.
  • Goed samenwerken met jou en met BomenCampus – samen zorgen we voor een perfecte start van jouw groene loopbaan.

Een leerwerkbedrijf in de buurt

BomenCampus heeft contacten met erkende leerwerkbedrijven door het hele land. Vind je het belangrijk om een werkplek te hebben in je eigen regio? Dan gaan we daar samen ons best voor doen.

Een leerwerkbedrijf dat bij je past

Wij vinden het belangrijk dat je het vak leert bij een leerwerkbedrijf dat bij je past. Dat is fijner voor jou én voor het bedrijf. Daarom besteden we veel aandacht aan het matchen van de trainees en de leerwerkbedrijven. Denk aan een introductiedag met presentaties en (groeps)opdrachten. En (online) speeddates. BomenCampus organiseert dit, je hoeft dus niet zelf actief op zoek naar een leerwerkbedrijf.

100%
Baangarantie

En na het traineeship?

Als je het traineeship succesvol hebt afgerond en je gaat goed bij je leerwerkbedrijf, dan kan het bedrijf jou een contract aanbieden. Dat is pas een goed begin van jouw groene loopbaan!

Dit is een selectie uit de leerwerkbedrijven van BomenCampus