Wijzigingen in team BomenCampus

In het team van BomenCampus verandert het een en ander. We informeren je in dit bericht graag over de wijzigingen. Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat jij zo weinig mogelijk last hebt van de wisseling van de wacht binnen Team BomenCampus. Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vertrek Marjo van Steenselen

Marjo heeft ervoor gekozen om BomenCampus een jaar eerder dan gepland te verlaten. ‘Het is jammer dat ik de eerste lichting trainees niet meer tot aan de diploma-uitreiking zal begeleiden, maar ik blijf op afstand zeker volgen hoe het hen vergaat in hun groene loopbaan!’ Marjo’s laatste werkdag is op 19 juli a.s.

Marjo heeft letterlijk aan de wieg gestaan van BomenCampus. Na eerst jarenlang invulling te hebben gegeven aan de Kweekvijver, de voorloper van het traineeship Bomen in Stedelijk Gebied, heeft zij een onmisbare bijdrage geleverd aan BomenCampus, het traineeship en onze fijne samenwerking met Aeres MBO Almere.

Haar taken worden per 1 september overgenomen door Bram Achterveld, in de functie van Coördinator BomenCampus. Hij wordt de nieuwe spin in het web voor de trainees, de leerwerkbedrijven, de partners en het team. Bram gaat ervoor zorgen dat de opleidingstrajecten van BomenCampus soepel verlopen en treedt hiermee in de voetsporen van Marjo.

Vertrek Chantal de Hoog

Ook Chantal heeft besloten om BomenCampus te verlaten. Na 15 jaar bomen is het tijd voor iets nieuws. 28 september is haar laatste dag.

Haar functie van Programmamanager wordt overgenomen door Arianne van Nostrum. Arianne is al een tijd werkzaam in het bomenvakgebied en heeft ruime ervaring met projectmanagement. Wij heten haar dan ook met veel plezier welkom in het team per 1 juli 2023!

Directiewijziging

Per 1 januari 2024 treedt Leon Spek uit de directie van BomenCampus. Vanaf die datum neemt Rob Hollemans de directietaken van Leon over en gaat Rob verder als directeur van BomenCampus. Op 1 september start Leon met de overdracht van zijn taken.