Aanmelden doe je hier!

Je bent enthousiast geworden na het bijwonen van een kennismakingssessie en je wilt je aanmelden voor het Traineeship Bomen in Stedelijke Omgeving óf Regisseur Groene Stedelijke Omgeving. Dat kan! Vul het formulier hiernaast volledig in, sluit je CV en motivatie bij en druk op de verzendbutton.

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we samen jouw mogelijkheden verder verkennen. Jouw motivatie, passie en mentaliteit staan in dit gesprek centraal. Uitgangspunt is dat die in lijn moeten zijn met wat we binnen het traineeship en later in het werkveld van je verwachten. Daarna doorloop je online een AMN-test. Deze test geeft inzicht in jouw intelligentie en persoonlijkheid. De resultaten van de test bespreken we vervolgens tijdens het intakegesprek. In dit gesprek, waarbij onze opleidingspartner Aeres MBO Almere aanschuift, is natuurlijk ook volop ruimte voor jouw vragen en bekijken we jouw eventuele vrijstellingen of maatwerkbehoefte. De gesprekken worden ingepland vanaf april.

Is er na de intake definitief groen licht van jouw en onze kant, dan maakt BomenCampus jouw inschrijving formeel. We schrijven je in als trainee en gaan samen een overeenkomst aan van 2 jaar. Jouw groene loopbaan gaat dan na de zomervakantie van start!

Aanmelden Traineeship

  • Je gegevens
  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.