Aanmelden doe je hier!

Je wilt je aanmelden voor de opleiding Bomen in Stedelijk Gebied. Wat gaaf! Je kunt je aanmelden via het formulier hiernaast. Vul het volledig in en klik op de verzendbutton. Je eerste stap richting een bloeiende bomencarrière is dan gezet!

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan motivatie, passie en mentaliteit centraal. Uitgangspunt is dat die in lijn moeten zijn met wat we binnen de opleiding en later in het vakgebied van je verwachten. Is dat van beide kanten in orde, dan schrijven we je formeel in als student bij Aeres MBO Almere, onze opleidingspartner.

Daarna volgt een tweetal (verplichte) intakeactiviteiten. Allereerst nemen we twee korte testen bij je af, die inzicht geven in jouw intelligentie en persoonlijkheid. Dit zijn de AMN test en een Engelse test. De uitslagen van de test bespreken we met je in het intakegesprek. In dit gesprek is natuurlijk ook volop ruimte voor jouw vragen en bekijken we jouw eventuele vrijstellingen of maatwerkbehoefte. Staan vervolgens alle lichten op groen, dan is jouw inschrijving helemaal in orde en verwelkomen we jou als student op de BomenCampus!

Aanmelden opleiding

  • Je gegevens